June 13, 2024
5 min read

Sommarhälsning & senaste nytt

Göran Krafft
Marknad

Nu hörs studenter på gator och torg som avslutar sina studier och ska vidare ut i livet till fortsatta studier eller arbete. Varje år är dessa scener lika glädjefulla och rörande, kanske vi minns vår egen studentexamen och får uppleva lite av den igen.

På Access duo jobbar vi vidare med god tillströmning av klienter med varierande livsproblem, inte minst olika beroenden och skadligt bruk men också en del som oroar dig för en son, dotter eller partner som blivit beroende eller mår psykiskt dåligt. Våra erfarenheter hittills är att en låg tröskel och en individanpassad behandling, både i omfattning och innehåll, gör att våra klienter får ett gott förtroende för våra samtalsterapeuter och arbetssätt. Väldigt få avbryter sin behandling.


Efter sommaren kommer vi också att erbjuda ett omfattande självhjälpsprogram med återfallsprevention. En behandling där klienten/patienten med hjälp av ett strukturerat program med visst stöd från våra terapeuter får en kraftfull hjälp att möta sitt skadliga bruk eller beroende.


Vidare har vi i dagarna tecknat ytterligare ett samarbetsavtal om ett ”pilotprojekt”. Denna gång med Järfälla kommun. Avtalet löper under 12 månader och Access duo utgör ett digitalt alternativ och komplement till annan vård och behandling i Järfälla. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot samarbetet.
Sist men inte minst önskar vi alla våra kunder, uppdragsgivare och klienter en riktigt skön sommar med vila och rekreation.
Och glöm inte att vi finns för er om behov av klientplaceringar uppstår!

Bästa sommarhälsningar från oss på Access duo

Share this post
Göran Krafft
Marknad
Kontakta oss
Vi finns här för att hjälpa dig. När du kontaktar oss hör vi av oss inom 24 h.
Kontakta oss